Ota yhtettä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Insinööritoimisto Rantanen Unto Oy
Asematie 1
29600 NOORMARKKU

Y-tunnus: 0633205-7
Puh: 02 5481 918

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Insinööritoimisto Rantanen Unto Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

CITYMARKET KANKAANPÄÄ

Citymarket Kankaanpää

PORIN ORTODOKSINEN KIRKKO

Porin Ortodoksinen Kirkko

SOKOS PORI - SANEERAUS

Sokos Pori - saneeraus

Harjavallan liikunta-ja uimahalli

Harjavallan liikunta-ja uimahalli

Rauman Prismakeskus

Rauman Prismakeskus

Sähkötyöt varmuudella - asiakaslähtöisellä luotettavalla otteella

Toteutamme ammattitaidolla kaikki sähköasennustyöt erilaisissa kohteissa. 

  • Toteutamme kaikki sähköasennukset
  • Luotettavat sähkösuunnitelmat tulevat meiltä
  • Asennamme myös ATK- ja antenniverkot
  • Huoltopalvelut
  • Tarjoamme myös konsultaatiopalveluita
  • Kustannuslaskenta
  • Keskusten lämpökuvaus

Pyydä tarjous tai jätä yhteydenottopyyntö

Voit jättää meille viestin lomakkeella tai soittaa toimistollemme. Tarjousta varten perehdymme tarkkaan tulevaan työtehtävään. Ota yhteyttä!

Referenssit

Saneerauskohteet

Sähkösuunnittelukohteet

KRV-kohteet (sähkösuunnittelu- ja urakointi)

Uudisrakennuskohteet

Saneerauskohteita alkaen vuodesta 1999

2013  Sokos Pori saneeraus
2013  Porin Puuvilla Maistraatti saneeraus
2013  Kullaan Kirkko sähkösaneeraus, Ulvila
2012 Sale Kiikka saneeraus
2012  Kaarisillan Koulu Rakennus B saneeraus, Pori
2012 K- Supermarket Loimaa muutostyö Citymarketiksi
2011  TE-keskuksen saneeraus, Pori
2010  Prisma Länsi-Pori saneeraus
2010  KSM Kankaanpää muutostyö Citymarketiksi
2007  Invalidiliitto Porin Palvelutalo saneeraus
2006  Ulvilan Kiltatien Päiväkoti saneeraus
2006  Noormarkun Sosiaalitoimisto saneeraus
2005  Hongon koulu, ala-aste saneeraus Honkajoki
2003  Kankaanpään Musiikkiopisto saneeraus, Kankaanpää
2003  Antinkartanon Palvelutalo "Kuusi" saneeraus, Ulvila
2002  Invalidiliiton Palvelutalon saneeraus, Pori
2001  Hotelli Vaakunan saneeraus, Pori
1999  Noormarkun seurakuntatalon saneeraus
1999  Merikarvian ala-asteen, ylä-asteen ja lukion saneeraukset

Sähkösuunnittelukohteita alkaen vuodesta 1999

Takaisin ylös.

2011  Neste Porinportti saneeraus, Hesburger
2011  ABC Kiikoinen Hesburger
2010  Prisma Länsi-Pori saneeraus
2010 Palin-autotalo saneeraus
2008-2010  Yyteri Beach vapaa-aika lomakylä
2007  S- Market Kankaanpään Tori saneeraus
2007  S- Market Noormarkku saneeraus
2006  TVO/Skanska TUPA- toimiston sähkötyöt Eurajoki
2003  Sokos Pori saneeraus
2003  Outokumpu Poricopper Oy:n Supran laajennus, Pori
2002  Agri- Market Forssa, Forssa
2002 Pihlavan terveysasema, Pori
2002 - 2003  UPM-Kymmene Oyj:n Yyterin leirikeskus, Pori

KRV-kohteita (sähkösuunnittelu- ja urakointi) alkaen vuodesta 2002

Takaisin ylös.

2011 Neste Porinportti saneeraus, Hesburger
2011 ABC Kiikoinen Hesburger
2010 Prisma Länsi-Pori saneeraus
2010 Palin-autotalo saneeraus
2008-2010 Yyteri Beach vapaa-aika lomakylä
2007 S- Market Kankaanpään Tori saneeraus
2007 S- Market Noormarkku saneeraus
2006 TVO/Skanska TUPA- toimiston sähkötyöt Eurajoki
2003 Sokos Pori saneeraus
2003 Outokumpu Poricopper Oy:n Supran laajennus, Pori
2002 Agri- Market Forssa, Forssa
2002 Pihlavan terveysasema, Pori
2002-2003 UPM-Kymmene Oyj:n Yyterin leirikeskus, Pori

Uudisrakennuskohteitamme alkaen vuodesta 2000

Takaisin ylös.

2013 S-Market Kankaanpää
2013 As. Oy Loimaan Totinkulma
2013 Länsi Suomen Diakonialaitoksen säätiö DiaVilla
2013 K- Supermarket Säkylä
2013 Harjavallan Liikunta-ja Uimahalli
2012 Satakunnan sairaanhoitopiiri Kokemäen asumisyksikkö
2012 Hesburger Kuninkaanhaka Pori
2010 ABC- Huittinen
2010 K-CM Kankaanpää, muutostyö Citymarketiksi
2009 Kiint. Oy Porin Pohjoisväylä (Rautian myymälä)
2009 Cygnaeuksen- PSYL:n uusi ruokapalvelukeskus, Porin kaupunki
2008 Mikkolan Kauppakeskus Pori
2007 Rauman Prismakeskus, Rauma
2006 TVO/Skanska Tupa-toimistotilat, Eurajoki
2005 SAMK:n lisärakennus, Pori
2005 S- Market Kankaanpää
2005 S-Market Merikarvia
2005 Noormarkun Palveluasunnot, Noormarkku
2005 S- Market Tikkula
2005 ABC Tikkula, Pori
2004 Harjavallan Palvelukoti, Harjavalta
2004 Sininauhan asunto- päivätoimintakeskus, Pori
2003 Villilän Elokuvakeskus, Nakkila
2003 Kankaanpään Opisto, lisärakennus Kankaanpää
2002 Porin Ortodoksinen kirkko ulkoalueineen
2002 Pihlavan Terveysasema, Pori
2001 As.Oy Porin Ruskaranta, Pori
2000 Pappilanlammen Palvelukeskus, 1-ja 3-vaihe, Ulvila